Mitől különleges a Prezi?

Szavakkal nem lehet elmondani, és még egy videóval sem. De mi azért megpróbáljuk megmutatni, miért a Prezi a legjobb prezentációs platform.

Az emberi kapcsolatnak új arca van. Az Öné.

Új

Prezentálás videón keresztül

Végre lehetőség van arra, hogy prezentálás közben Ön is látható legyen a tartalmai mellett. Ezzel az egyszerű és lebilincselő új módszerrel megtarthatja a személyes kapcsolatot a távoli értekezleteken és tantermekben.

Vágjon bele
Húzza be tartalmait a vászonra, és tegye sajátjává

Az okos brandingnek és a személyre szabható képeknek, diagramoknak és struktúráknak hála gyönyörű prezentációkat készíthet, melyekre büszke is lehet.

A történetblokkok segítségével gyorsabban felépítheti mondanivalóját

Spóroljon meg egy csomó időt és energiát az előre elkészített "történetblokkokkal", melyek számos hasznos formában érkeznek. Csak húzza be őket a vászonra és alakítsa őket saját igényeihez.

A személyre szabott diagramokon életre kelnek az adatok

Készítsen szemet gyönyörködtető grafikonokat és diagramokat, majd zoomoljon rájuk és szövegdobozok, képek és videók segítségével mesélje el az adatok mögött rejlő történetet!

Az okos branding mindenre gondol

A preznetációinak a cége saját színeiben kell pompáznia? Töltse fel logóját, az okos branding pedig személyre szabott színpalettát készít Önnek, melyet az összes prezentációjában felhasználhat.

A képek és a videók segítenek a történetmesélésben

Egy kép többet ér száz szónál, ezért egy könyvtárnyi vizuális segédeszközzel és egy sok funkciós képszerkesztővel szeretnénk megkönnyíteni a történetmesélést.

Ráadásul a videók beillesztése és lejátszása a prezentációban is pofonegyszerű!

Prezentáljon bárhol, online vagy offline

A Prezi felhőalapú szoftverének hála a világon bárhol készíthet, adhat elő vagy kollaborálhat prezentációkon. Vagy ha szeretné, offline is dolgozhat az asztali alkalmazásból.

Keltse fel az érdeklődést és tartsa is fent

Teremtsen lenyűgöző és interaktív vizuális élményeket, melyeket menet közben is átalakíthat, és csak azokra a részekre kell fókuszálnia, melyek leginkább relevánsak a közönsége számára.

Érje el közönségét bárhonnan

A Prezi Next zökkenőmentes, magas felbontású távoli előadásokra képes, bármilyen eszközön, ha az internetkapcsolat adott.

Nics wifi? Nem probléma. Az asztali alkalmazásból internet nélkül is előadhat.

A telefonját pedig távírányítóként használhatja prezentálás közben.

A Prezi működik iPhone-on, iPad-en és Androidon is.

Legyen igazán profi előadó az okos prezentációs eszközökkel
Előadói nézet

Készítsen magának jegyzeteket és vázlatpontokat, melyeket csak Ön láthat előadás közben, hogy véletlenül se veszítse el a lendületet.

Live Prezi

Ossza meg prezentációját valós időben bárkivel a világon, egy egyszerű hivatkozás segítségével.

Hangalámondás

Hangalámondást is adhat a prezentáció különböző részeihez, melyeket a nézők meghallgathatnak, ahogy végignézik a prezentációt - arra az esetre, ha nem tud személyesen előadni nekik.

Láthatja, mi volt hatásos

Kövesse nyomon, mennyi időt töltenek a nézők a prezentáció egyes részein és hol időznek a legtöbbet.

Láthatja, ki és mikor nézte vagy osztotta meg prezentációját, és így tudni fogja, hogyan folytassa a beszélgetést.

Új

Valós időben kezelheti grafikáit.

Csak a Prezi Video képes arra, hogy Önt és grafikáit együtt, valós időben jelenítse meg – ezáltal percek alatt készíthet gördülékeny, professzionális megjelenésű videókat.

Nézz példákat
Készen áll arra, hogy valami emlékezeteset alkosson? Mi igen!